2016. július 28., csütörtök

Plakátfeliratok bevándorlóknak 3. rész

Közéleti szempontból

1. plakát
Az ateisták szerint nincs Allah, tehát Mohamed sem lehetett a prófétája, a Koránt csak fantáziálta. Ha Európába jössz, köteles vagy ezt a véleményt békésen eltűrni, és ha a gyereked ateistává lesz, jó képet vágni hozzá. A vallásodból kitérőket semmiféle szankcióval nem sújthatod.

2. plakát
A világiak szerint a vallásnak nincs helye a közéletben, a keresztények szerint pedig a belsőleg megélt keresztény értékrendnek van helye, és nem a külsőségeknek a közéletben, tehát nincs iszlám mint Istennek való teljes alávetés. Ha Európába jössz, törődj bele, hogy itt nincs iszlám. Ha iszlámot akarsz, maradj otthon.

3. plakát
Az európai keresztények és ateisták azon vitatkoznak, hogy a vasárnap Jézus feltámadásának napja-e, vagy csak egy hagyományos szünnap. Azon nem vitatkoznak, hogy a vasárnapot áttegyük-e péntekre, az iszlám szent napra. Ha Európába jössz, el kell fogadnod, hogy a vasárnap a szent/hagyományos szünnap. Ha a pénteket tartod annak, maradj otthon, mert nem fogod itt jól érezni magad. Teljesedj ki abban a kultúrában, ahol a péntek a szent/hagyományos szünnap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése