2023. szeptember 26., kedd

Tényleg nagy a baj

Ha azt hittük, hogy - röviddel a covid után, a szomszédban dúló háború mellett, szankciók, infláció, kormányzati sikernyomulás és ellenzéki kudarcbénázás közepette - problémáink aligha súlyosbodhatnak, tévedtünk.
Mai hír szerint már a szexmunkások is külföldre mennek inkább boldogulni. Mélyen vagyunk a pácban.
Képzeljük csak el az elvonási tünetektől szenvedő szexügyfelek transzparenseit egy közeljövőbeni tüntetésen. "Szekszet a bótba!" "Nincs szex, nincs jövő" "Szexmunkás, gyere haza!" És így tovább.
Miben látja az érdekvédelmi szakember az okokat? 1. Nem kap pénzt, ő személyesen, a téma kutatására. 2. A szexmunkások ellen néha eljárás indul. Ebből mindjárt ki is derül, mekkora szakértője lehet a területnek.
Megemlíthetünk még egy harmadik okot: a randiappok és morális "könnyítések" világában a piacot elárasztja a kötetlen ingyenszex. Ki fizet érte, ha ingyen osztják?
Nem annyira az a meglepő, hogy innen elmennek a szexmunkások - hanem hogy maradt még ország a fejlett világban (ha maradt), ahová (úgy hiszik, hogy) van értelme menniük.
Talán szexdömping elleni jogszabályra lenne szükség? Korlátozni kellene a randiappokat? Hogy hazahozzuk a szexmunkásokat?
Fontolja meg az olvasó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése