2017. április 24., hétfő

Genderügyi félműveltek az evolúció és a siker ellen

Genderügyben könnyű félműveltnek lenni, és látszólag büszkeségre ad okot. Ám az alábbiakból kiderül, hogy a félműveltség ebben a témában kevesebbet ér, mint az ösztönös álláspont.
A magát tájékozottnak vélő ember tudja, hogy elvben különbség van az úgynevezett „biológiai” és „társadalmi” nem között, és örül a tájékozottságának. Álmából felébresztve is fújja, hogy „a társadalomban kialakult női és férfi szerep nem azonos a biológiai nőiséggel, illetve a biológiai férfiséggel”. Pedig ez félműveltség. A teljes körű ismeret úgy szól, hogy két különböző kultúrában eltérhetnek a női és férfi szerepek, miközben a nők között nincs biológiai különbség, meg a férfiak között sem; egy adott kultúra adott korszakán belül azonban a biológiai és a társadalmi nem egybeesik, nincs köztük eltérés. A nemi szerepek csak interkulturálisan relatívak, egy kultúra konkrét szakaszában nem azok. A genderideológia nagy csalása, hogy olyan látszatot igyekszik teremteni, mint ha az interkulturális relativitás egyben kultúrán belüli relativitás is lenne. És a félműveltek segédkeznek a csalásban.
Példa a fizika világából: úgy tanuljuk, hogy a tömeg nem azonos a súllyal. Különböző tengerszint feletti magasságú területeken ugyanakkora tömegnek más a súlya: ami az Alföldön 1kg tömeg és 9,81 Newton súly, az Tibetben 1kg tömeg, de kevesebb súly. Ami Tibetben 9,81 Newton súly, az az Alföldön több. A súly tehát relatív? Nem Tibeten belül. Nem az Alföldön belül! Csak az Alföld és Tibet közötti kereskedelemben, illetve a különböző magasságú területek vonatkozásában. Aki félművelten levonja a következtetést, hogy „tehát az alföldi tömeg/súly tetszőlegesen átírható a csomagoláson”, az butább, mint ha sosem hallott volna a tömeg és a súly közötti elvi különbségről. Ha az ösztöneire hallgatna, okosabb álláspontra jutna.
Visszatérve a genderügyre: a félművelt azt hiszi, a női és férfi szerepek egy adott kultúrán belül tetszőlegesen átírhatók. A műveletlen ezt ösztönösen ellenzi. És a „műveletlennek” van igaza! Egy adott kultúrán belül a női és férfi szerepek nem írhatók át, mert annak a civilizációnak a sikeréhez tartoznak, jelesül az evolúció által formált, kulcsfontosságú sikertényezők! A genderügyi „műveletlen” ezzel ösztönösen tisztában van, így a közössége érdekében dolgozik, a félművelt pedig a saját közössége sikere, sőt az evolúciós logika ellen fordul, a genderaktivisták agymosott zombijaként. Ez aligha ok a büszkeségre.
A genderügyi aktivisták meglehetősen gátlástalanul manipulálják az adatokat: úgynevezett fizetéskülönbségről beszélnek azonos munkakörben dolgozó nők és férfiak között. Az adatokból azonban kiderül... hogy szó sincs azonos munkakörről, a módszertan látszatstatisztikákkal hazudik. A genderaktivisták azt állítják, hogy a feminista Svédországban magasabb a gyermekvállalás, mint számos kevésbé feminista Európai országban. Ám elfelejtik megemlíteni, hogy a gyermekvállalás az abszolút nem feminista értékrendű bevándorlók miatt viszonylag magas... az átlagolás ezúttal hazugság. A genderaktivisták a nyugati félműveltek agymosásával társadalmi válságot (elöregedést) robbantottak ki. Gender nélkül lenne elég saját gyerek, genderrel viszont nincs – erre látszólag válasz a bevándorlás, amely azonban piramisjáték, hamarosan be fog dőlni. Ahogy a félműveltek bedőltek a félig sem értett genderelméletnek.
Amint a női és férfi szerepek evolúciósan kialakult specializálódása sikeressé tette az emberi társadalmakat, úgy az agyunk evolúciósan kialakult használata kiemelkedően sikeressé tett bennünket. Minden homo sapiens evolúciós okból intenzíven működő saját aggyal rendelkezik – kéretik használni!

1 megjegyzés:

  1. Fast Approval, Simple & Easy to Apply
    DR JAMES ERIC LENDER with Installment Loan
    Personal Loan
    Business Loan
    Loan Consolidation
    Approved loan in few hours
    Online Fund transfer services

    Please contact our financial advisor.
    Call us : 8929509036
    Whatsapp : 918929509036
    https://wa.me/918929509036
    Email financialserviceoffer876@gmail.com

    VálaszTörlés